Navigace: Úvod > Blog > Get stronger > GET STRONGER - úvod

GET STRONGER - úvod

Lukáš Obršál | 16.02.2020 | Kategorie: Get stronger

Buď silnější, než si dokážeš představit!

Buď silnější, než si dokážeš představit!

 

Tak Vás tu konečně zdravím přátelé a zároveň Vám všem přeji hezký den, večer či ráno, pokud tento článek čtete v tuto dobu.


O čem dnešní článek bude?
 Chtěl bych Vám vysvětlit můj nový projekt. A tímto článek Vám odpovědět na otázky typu.

  1. 1.Proč jsem se pro něj rozhodl?
  2. 2.Jaký si dávám cíl?
  3. 3.Jak budu postupovat?
  4. 4.Na co se můžete těšit?
  5. 5.Otázky/dotazy?
  6. 6.Proč bych tě měl sledovat?

Obsah budu přidávat během celého roku 2020.
Projekt GET STRONGER jsem měl v hlavě již několik let, jen se věci měly tak, že jsem měl neustále jinou prioritu, která byla pro mě přednější, ale vše je tak, jak má být, a proto již zde mohu díky svým přátelům (Děkuji Jeffe a Dane ) oznámit, LET´S GO and DON´T STOP!

 

Proč jsem se pro něj rozhodl? 

Za svůj život jsem toho vyzkoušel spoustu od kulturistiky a klasických pumpovacích tréninků, po základní gymnastiku, silový trénink, kondiční trénink a poté další "funkční" tréninky, ano chvilku jsem zkoušel i nějaké bosu, TRX a další ,,super" věci. Neříkám, že super nejsou, jen v mnoha případech na to nejsou vůbec lidé připraveni a o tom bude řeč v průběhu celého roku. Být připraven na pohyb a až poté ho začít plnohodnotně vykonávat.
Co to znamená být připraven?
Mít rozsah a v něm sílu a zároveň stabilitu, to je pro mě příprava! Již mě přestalo bavit dívat se na různé ,,fitness guru" jak Vám doporučují cviky, které jsou pro běžného laika dosti neuchopitelné, protože vždy chce každý systematický trénink individuální přístup k dané problematice. Posléze pak nějaké 6 týdenní programy na ,,sixpack" si můžete zařadit kam uznáte sami za vhodné. Tímto směrem jít vážně nechci a ani nehodlám. Chci Vám ukázat.Že i ve stavu, ve kterém jsem, se dá vytvořit velice komplexní forma. Atleta, který ví, co dělá, a proč to dělá a v neposlední řadě si neustále užívá POHYB a o tom celé to je! Užívat si ho naplno a dosyta bez jakékoliv bolesti a zranění!


Jaký si dávám cíl?


Jednoznačně zlepšit své slabé místa, co se týče mobility, stability a posléze i síly a těšit se z výsledků společně s Vámi. Vždy, ať už dělám jakoukoliv práci, za mě mluví výsledky a teď tomu nebude jinak. Věřím svému systému a svým lidem kolem sebe, které mám, a za které jsem nesmírně vděčný. Postupně budete poznávat několik kultur a systémů, které se budou prolínat skrze sebe, ale zároveň se nebudou lišit v jedné proměnné a to je zdraví funkční a kvalitní POHYB.

 

Jak budu postupovat?


Asi jako se vším, co jsem kdy dělal, problematiku si nastuduji, vyzkouším a posléze budu předávat pouze to, co funguje, zároveň si uvědomuji, že ani tohle mnohdy nemusím dělat, protože mnohdy stačí pouze najít toho správného člověka, který to prošel za Vás, a ten Vám tu cestu ukáže.  Pokud se budu bavit konkrétně, tak zjistím skrz diagnostiku pohybového aparátu svaly, které mě brzdí v dalším pohybu a zaměřím se na ně- slabost, zkrácení- většinou zapříčiněno špatnou funkcí ostatních synergických svalů a mnoho dalšího. Je se na co těšit a jsem velmi rád, že budu moci svoji cestu sdílet skrz své stránky.

 

Na co se můžete těšit?


Tak rozhodně na spoustu článků, ohledně dané problematiky, ať už síly, mobility či stability, protože za mě je to jedno z hlavních témat, které byste měli znát, pokud chcete jakkoliv SPORTOVAT či REKREAČNĚ CVIČIT. Každé zranění je způsobeno z nedostatečné přípravy pohybového aparátu, můžete si říkat, že ne, ale zatím jsem se pokaždé setkal s něčím jiným a i mé okolí mi potvrzuje, že to je FAKT, který se jen tak vyvrátit nedá, samozřejmě pokud máte jiný názor, sdělte mi ho v komentáři pod článkem, rád si Vás vyslechnu a třeba spolu ve vzájemné komunikaci zjistíme něco nového.
Taktéž bych pro Vás chtěl začít tvořit edukační videa na tuto tématiku s tím, že pokud již teď máte nějaké otázky, nevyřešené věci, sdělte mi je formou emailu či komentáře. Děkuji Vám.

 

 

Otázky/Dotazy


Během let, co cvičím a věnuji se sportu ,výživě a vším tím spojeného, jsem dostal nespočet dotazů, které jsem zodpověděl pouze dotyčné osobě, a tak si říkám, že je škoda, že se o tyto dotazy nepodělím s Vámi. Hodně se soustředím na různé mýty ať už ve stravě či pohybu a rád je vyvracím a sdílím dále skrz svůj selský rozum a hlavně svojí vlastní zkušenost, neradím něco, co jsem sám nevyzkoušel a nezažil, zároveň zcela respektuji, že každý máme právo volby a rozhodnutí, a proto neříkám, že to co zde budu tvrdit je 100% pravda, jediné, co zde máme v životě společně, je cesta, život a smrt- každý by měl žít, tak aby byl šťastný a naplněný nebo ne? Teprve tehdy potom můžete dělat šťastné lidi kolem sebe, ale to zase odbočuji, jak mám ve zvyku. Ve zkratce řečeno, pokud Vás něco zajímá ptejte se. Pokud s tím budu mít zkušenost, rád Vám dotaz zodpovím.

 

Proč bych tě měl sledovat?


Mohl by ses dozvědět informace (sám zastávám střízlivý pohled na věc – informace-zkušenost-praxe), které by ti pomohli ve tvé cestě- zároveň nevím jakou cestu sis vybral/a ty, já si vybral ZDRAVÍ, VITALITU, ROBUSTNOST, A S TÍM SPOJENÝ ENERGICKÝ ŽIVOT PLNÝ RADOSTI A ŠTĚSTÍ. Pokud tímto směrem nemíříš, zklamu tě, ale asi se zde nic nedozvíš, protože si to sám nepřeješ.
Zároveň sám vím, že tohle je má cesta a můj cíl, kterým chci jít a vím, že díky tomu mohu spoustu mladým lidem ukázat, že to jde i naturálně a zcela čistě bez jakékoliv chemie a dalších pro mě zbytečných přípravků, které Vám zajistí krátkodobé potěšení a výkon, ale posléze, jak je odstraníte ze svého života, tak budete tam kde jste začali, vše spadne, síla, svaly a Vám zůstane energie jen pro pláč nikoliv radost. Tuto cestu jsem si nezvolil a ani volit nehodlám, nemyslím si totiž, že je to ta správná cesta, kterou bych chtěl propagovat.Vždy si mezilidský kontakt zakládám na upřímnosti, a v tomto případě to moc nefunguje, protože spoustu takových lidí vše zastírá a klamou Vás, že jsou naturální a vše mají díky jak jinak než jejich sponzorům, kteří jim dodávají své doplňky. 

Tak Vám všem přeji zdraví a sílu. Ať si to plníte stejně, tak jako si to začínám plnit já a zase někdy
 u dalšího článku.

To se mi líbí (4)

Prozatím nebyly k příspěvku uděleny žádné komentáře.
Buďte první, kdo jej okomentuje!

Přihlášení

x

x